Dreamcatcher Academy

Mijn persoonlijke missie is zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid. Want hoeveel leuker zou jouw leven worden, wanneer het écht jouw droomleven is?

Wat mijn methode jou biedt

Leven vanuit je kracht

Zodat jij je niet onzeker hoeft te voelen doordat je vanuit je innerlijke kracht leeft.

Meer happiness in jouw leven

Je leert om te gaan met gedrag van anderen waaraan je je nu irriteert

Een succesvoller leven

Want succes hebben is wanneer jij happy en krachtig bent. 

mngme

De course in een notendop

Het traject is voor jou geschikt als je bewuster wilt worden van jouw innerlijke krachten. Als je vanuit jouw eigen krachten je doelen wilt bereiken, je succesvoller door het leven wilt gaan en meer plezier en voldoening uit je leven wilt halen.
Als je trots op jezelf wilt zijn zonder je voor te doen als iets wat je niet bent.

Meer voldoening

Meer passie

Trots op jezelf zijn

Hoe ziet het traject eruit

The Dreamcatcher Academy is een traject van 2 maanden.
In deze 2 maanden verwacht ik van jou inzet, aandacht en wilskracht. Die krijg je namelijk van mij ook en een superheld of heldin word je nu eenmaal niet in 1 dag.

01

Superheld

Tijdens de eerste sessie gaan wij samen opzoek naar jouw innerlijke superheld.

Inhoud

Ik ben goed in het zien van mensen en hun potentie. Dat is mijn superkracht.
Daarom ben ik de hogeschool voor superhelden gestart.

02

Jouw kracht

Je leert wat je krachten en valkuilen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan

Inhoud

Wat is jouw superkracht? Kan jij geweldig communiceren, sta je altijd voor anderen klaar of wel alle twee? Leer wat jou onderscheid van anderen. 

03

Strategie

Je leert hoe je vanuit jouw kracht succesvol je doelen kunt bereiken. 

Inhoud

Hoe kan jij jouw superkrachten inzetten om jouw dromen te verwezenlijken?

04

Oefeningen

Tussendoor krijg je ook oefeningen mee die je in de praktijk gaat toepassen.

Inhoud

Want zo leren wij mensen. Met vallen en opstaan. 

05

Evaluatie

Samen kijken we hoe jij als superheld presteert en waar verbeterpunten liggen. 

Inhoud

Hebben de oefeningen goed uitgepakt? Wat kan beter? 

06

Red de wereld

De wereld heeft jou nodig! Maar als jij ons nodig hebt staan wij altijd klaar voor jou. 

Inhoud

BONUS: Jouw persoonlijke sidekick!
Tijdens het hele traject ben ik voor jou bereikbaar voor vragen, steun en tips via Whats App & e-mail.

BONUS: Online training Hey you!
Om jezelf nog meer bewust te maken van jouw eigen krachten en super features krijg je na ons traject samen mijn online training Hey you – ter waarde van  39,-.
Een 10 daagse zelfvertrouwen bootcamp waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Voor wie is deze course geschikt?

Deze cursus is voor iedereen die klaar is met dromen, en die vooral aan de slag wil gaan! Alles vanuit jouw innerlijke krachten benaderen, daar gaan we ons op focussen!

Ondernemers

Professionals

Studenten

Scholieren

En meer!

Tevredenheid

Waarom ik jou wel kan helpen

Actieve leden

Geholpen ondernemers

%

Tevredenheid

Dagen in bedrijf

In het verleden heb ik Mariska leren kennen als een kei in organisatie en planning. Toen ik zag dat zij de online cursus ‘Work Smarter not Harder’ had ontwikkeld, besloot ik dan ook meteen om deze te volgen. Ik was vooral super nieuwsgierig hoe zij overzicht houdt! En ik voelde behoefte om mijn eigen planning weer eens onder de loep te nemen en te kijken waar ik verbeteringen in kon aanbrengen. Dat is absoluut gelukt! Haar training is ook nog eens super leuk om te volgen. Mariska is altijd vol enthousiasme met veel verschillende projecten bezig, terwijl ze perfect overzicht houdt! Dus als jij haar geheim wilt ontdekken, zou ik zeker de cursus ‘Work Smarter, not Harder’ willen aanraden.

– Verenice Vandewall | Founder & Managing director #EFP European Foodservice Partners

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

mngme

Veel gestelde vragen

Wat is de investering van deze course?

€ 499,- incl. btw voor dit exclusieve coaching traject van twee maanden.

Wat wordt er van mij verwacht?

In deze 2 maanden verwacht ik van jou inzet, aandacht en wilskracht. Die krijg je namelijk van mij ook. 

Wat kun jij van mij verwachten?

Tijdens de sessies gaan wij samen opzoek naar jouw innerlijke superheld.
Je leert wat je krachten en valkuilen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan en je leert hoe je vanuit jouw kracht succesvol je doelen kunt bereiken. Tussendoor krijg je ook oefeningen mee die je in de praktijk gaat toepassen.

Zijn er nog bijkomende kosten of andere zaken waar ik rekening mee dien te houden?

Een hoop bonussen!

 

BONUS: Jouw persoonlijke sidekick!
Tijdens het hele traject ben ik voor jou bereikbaar voor vragen, steun en tips via Whats App & e-mail.

BONUS: Online training Hey you!
Om jezelf nog meer bewust te maken van jouw eigen krachten en super features krijg je na ons traject samen mijn online training Hey you – ter waarde van  39,-.
Een 10 daagse zelfvertrouwen bootcamp waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.