Online training work smarter

Mijn persoonlijke missie is zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid. Want hoeveel leuker zou jouw leven worden, wanneer het écht jouw droomleven is?

Wat mijn methode jou biedt

Inzicht in jouw manier van werken

Krijg inzicht in jouw manier van werken en waar verbetermogelijkheden liggen. 

De succesformule om te werken naar je doelen

Leer de succesformule gebasseerd op jarenlange ervaring en kennis. 

De tools en tips om tijd over te houden op een dag

Leer tools en tips om tijd over te houden op een dag. 

mngme

De course in een notendop

17 jaar aan kennis, vallen & opstaan, op het gebied van slim werken. Van mijn opleidingen zoals NLP, tot aan mijn management opleiding. Alles op het gebied van slim werken heb ik samengevat in één cursus. Dit is jouw kans om deze kennis tot je te nemen! En je kunt direct starten, waardoor je vandaag al doelgericht & succesvol te werk kunt gaan. Waarom zou je zelf aanmodderen, wanneer je nu jarenlange ervaring kunt kopen? Tijd is geld! Leer daarom al mijn lessen binnen een mum van tijd en gebruik de kennis om jouw doelen te verwezenlijken.

Inzicht in jouw manier van werken

De succesformule om te werken naar je doelen

De tools en tips om tijd over te houden op een dag

Voor wie is deze course geschikt?

Deze online training is voor jou als je te veel to do’s hebt, maar niet weet hoe je er doorheen komt. Als je je aandacht moet verdelen over verschillende dingen, van het huishouden tot je werk. Van je hobby tot aan je (side)business.

Ondernemers

Professionals in het bedrijfsleven

Studenten

Topsporters

Huismannen/huisvrouwen

En meer!

Hoe ziet de online training eruit?

Je krijgt direct na het inschrijven toegang tot de online leeromgeving van MNGme. Je zult, afhankelijk van de module, tussen de één en drie uur bezig zijn per module. Hoe snel jij alles wil volgen is aan jou! Je hebt vanaf het moment van inschrijven drie maanden toegang tot de training. De training bestaat uit 6 modules, met diverse downloads.

01

De basistools

Inhoud

Ontdek de tools van mensen die 30 uur in een dag lijken te proppen. Ik neem je mee in de slimme tools die je kunt gebruiken, en ik vertel je ook op welke manier ik ze inzet, zodat je zelf kunt kiezen welke tools het beste bij jou passen.

02

Je doel in zicht

Inhoud

We gaan aan de slag met je dromen, om deze om te zetten in doelen. Ik help je hierbij om je diepste verlangens te vertalen naar een concreet doel.

03

Overzicht krijgen

Inhoud

Je doel verandert in een planning. Tijdens deze module gaan we aan de slag met het creëren van overzicht in je taken. Je gaat je to-do list opstellen op basis van je doel, per maand, per week en per dag.

04

Prioriteit bepalen

Inhoud

Leuk, zo’n to-do lijst. Maar hoe stap ik uit de dagelijkse waan van de dag? Dat ga je leren in deze module. We kijken naar hoe je prioriteit kunt gaan bepalen. Zodat je volledig “JA” kunt zeggen tegen het werken aan jouw doelen.

05

Get going

Inhoud

Rome is niet gebouwd in één dag toch? Ook slimmer werken gaat met vallen & opstaan. In deze module gaan we aan de slag met jouw leerdoel. Hoe ga je wat je hebt geleerd vanaf nu toepassen? En hoe houd je dat eigenlijk vol als nieuwe gewoonte?

06

Extra basistools

Inhoud

Omdat iedere slimme werker wel een duwtje in de rug verdient, krijg je gratis als bonus slimme formats & standaard documenten als download. Hiermee heb je een fijne basis die je kunt gebruiken in de toekomst.

Ons unieke aanbod in beeld

Online training

Tijdelijk € 87

Voor € 87,- krijg je niet alleen de online lessen, maar sta ik ook voor jouw vragen klaar via chat. Waar wacht je nog op?

Mngme

Actieve leden

Geholpen ondernemers

%

Tevredenheid

Dagen in bedrijf

In het verleden heb ik Mariska leren kennen als een kei in organisatie en planning. Toen ik zag dat zij de online cursus ‘Work Smarter not Harder’ had ontwikkeld, besloot ik dan ook meteen om deze te volgen. Ik was vooral super nieuwsgierig hoe zij overzicht houdt! En ik voelde behoefte om mijn eigen planning weer eens onder de loep te nemen en te kijken waar ik verbeteringen in kon aanbrengen. Dat is absoluut gelukt! Haar training is ook nog eens super leuk om te volgen. Mariska is altijd vol enthousiasme met veel verschillende projecten bezig, terwijl ze perfect overzicht houdt! Dus als jij haar geheim wilt ontdekken, zou ik zeker de cursus ‘Work Smarter, not Harder’ willen aanraden.

– Verenice Vandewall | Founder & Managing director #EFP European Foodservice Partners

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

mngme

Veel gestelde vragen

Wat is de investering van deze course?

De training bevat 17 jaar aan tips & tricks en heeft een waarde van € 249,-. De training kost nu echter slechts € 87,-.

Wat wordt er van mij verwacht?

Proactief zijn. Dit is nodig om je verder te ontwikkelen. 

Wat kun jij van mij verwachten?

Je leert niet alleen slim omgaan met je tijd, maar ook gericht te plannen. Na deze cursus zul je merken dat je gerichter met jouw doel bezig bent, en minder stress krijgt van je agenda & dingen die je nog moet doen.

Zijn er nog bijkomende kosten of andere zaken waar ik rekening mee dien te houden?

Nee je komt niet voor verdere verassingen te staan, allemaal maar voor positieve verassingen. Zo ben ik altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Dit brengt geen kosten met zich mee. 

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.